Eksa
Eksa
  Home Eksa News Eksa Services Eksa Projects Eksa Clients Eksa References Eksa Contacts BG Eksa
Eksa
Eksa
Eksa
Eksa
Eksa

EKSA

EKSA is certified for implementing:
EKSA JSC is registered in the Central Professional Register of the Builders of the Bulgarian Construction Chamber for contracting constructions to following:
EKSA is a member of:

News

read more
read more
see all news

ЕКСА Search

Search
 

EKSA HAS RESTORED THE CENTRAL NORTH TOWER OF KING’S PALACE


  •  

    В Нощта на музеите посетих със семейството си изложбата “Моми и звънци” – живопис, организираната от Етнографския музей към БАН. Разгледахме и другите експозиции, които бяха достъпни за посетителите в тази вълнуваща вечер. Още с влизането през централното стълбище бях впечатлена от вътрешното оформление по таваните и стените на музея и картинната галерия . Поздравления за реставраторите от ЕКСА! Сътвореното от тях допълваше по блестящ начин атмосферата на културно оживление и трепета от досега с националното ни изкуство, съчетано с фолклорните мотиви в експозициите.

    Яница Иванова, 19-05-10 08:32:14

  •   Княжески дворец

    Хубаво е, че ЕКСА АД е направила реставрацията на северната кула, професионална работа. Но това е паметник от национално значение и мисля, че трябва да изглежда безупречно от всички страни, защото се намира точно в центъра на София и се посещава от много туристи. Това е част от онова, което ще запомнят чужденците от България. А и за нас не е без значение, подхранва самочувствието ни - нали е частица от историята ни...

    Илко Илиев, 30-03-10 16:00:55

Insert your comment here


back
Eksa
Eksa
Българска версия WebDesignBG         © EKSA - All rights reserved
Eksa