Eksa
Eksa
  Начало Eksa Новини Eksa Услуги Eksa Обекти Eksa Клиенти Eksa Отзиви Eksa Контакти EN Eksa
Eksa
Eksa
Eksa
Eksa
Eksa

ЕКСА

ЕКСА АД е сертифицирана по:
ЕКСА АД е вписана в Централен Професионален Регистър на строителя на Камара на Строителите в България за изпълнител на следните дейности:
ЕКСА АД членува в:

Новини

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
прочети повече
Тържествено откриване на къщата-музей „Хр. Смирненски“ по проект на ЕКСА АД
Тържествено откриване на къщата-музей „Хр. Смирненски“ по проект на ЕКСА АД
прочети повече
вижте всички новини

ЕКСА Търсене

Търси
 

ЕКСА реставрира централната северна кула на Княжеския дворец


 •  

  В Нощта на музеите посетих със семейството си изложбата “Моми и звънци” – живопис, организираната от Етнографския музей към БАН. Разгледахме и другите експозиции, които бяха достъпни за посетителите в тази вълнуваща вечер. Още с влизането през централното стълбище бях впечатлена от вътрешното оформление по таваните и стените на музея и картинната галерия . Поздравления за реставраторите от ЕКСА! Сътвореното от тях допълваше по блестящ начин атмосферата на културно оживление и трепета от досега с националното ни изкуство, съчетано с фолклорните мотиви в експозициите.

  Яница Иванова, 19-05-10 08:32:14

 •   Княжески дворец

  Хубаво е, че ЕКСА АД е направила реставрацията на северната кула, професионална работа. Но това е паметник от национално значение и мисля, че трябва да изглежда безупречно от всички страни, защото се намира точно в центъра на София и се посещава от много туристи. Това е част от онова, което ще запомнят чужденците от България. А и за нас не е без значение, подхранва самочувствието ни - нали е частица от историята ни...

  Илко Илиев, 30-03-10 16:00:55

Прибави коментар


назад
Eksa
Eksa
English version WebDesignBG         © ЕКСА АД - Всички права запазени
Eksa