Eksa
Eksa
  Начало Eksa Новини Eksa Услуги Eksa Обекти Eksa Клиенти Eksa Отзиви Eksa Контакти EN Eksa
Eksa
Eksa
Eksa
Eksa
Eksa

ЕКСА

ЕКСА АД е сертифицирана по:
ЕКСА АД е вписана в Централен Професионален Регистър на строителя на Камара на Строителите в България за изпълнител на следните дейности:
ЕКСА АД членува в:

Новини

 Обновеният РЕМО „Етър“– Габрово беше представен от кмета на града
Обновеният РЕМО „Етър“– Габрово беше представен от кмета на града
прочети повече
Откриха ремонтираната Художествена галерия
Откриха ремонтираната Художествена галерия "Жорж Папазов" в гр. Ямбол по проект на ЕКСА АД
прочети повече
вижте всички новини

ЕКСА Търсене

Търси
 

Мисия

Мисията ни е да работим за водещи компании, обществени и административни институции, за проектиране, реставрация  и изграждане на съвременни урбанизирани пространства, отличаващи се с уникална визия за работа и обитаване. Ние проектираме, строим  и реновираме сгради, съвместно с прилежащата им инфраструктура, разбирайки отговорността, която носим за положителното им въздействие върху качеството на социално-обществения живот.
 
Политика на ЕКСА Груп е да осигурява здравословни и безопасни условия на труд, опазване на околната среда, за което въведе Интегрирана система за управление по международните стандарти ISO 9001, ISO 14001 и OHSAS 18001 и националните нормативни наредби и закони.Фирмата предоставя социални придобивки на работното място и за свободното време за служителите си.

ЕКСА Груп  спазва принципите на Програмата на ООН за развитие (UNDP) в областта на корпоративната социална отговорност, както и спонсорира националната култура и изкуство, обществени институции, социално слаби лица, християнски храмове и медийни прояви. (прочети повече) 
Мисия
Екип
Награди
Международни проекти
Публикации и препоръки


Православен храм Св. Архангел Михаил - София


назад
Eksa
Eksa
English version WebDesignBG         © ЕКСА АД - Всички права запазени
Eksa