Eksa
Eksa
  Начало Eksa Новини Eksa Услуги Eksa Обекти Eksa Клиенти Eksa Отзиви Eksa Контакти EN Eksa
Eksa
Eksa
Eksa
Eksa
Eksa

ЕКСА

ЕКСА АД е сертифицирана по:
ЕКСА АД е вписана в Централен Професионален Регистър на строителя на Камара на Строителите в България за изпълнител на следните дейности:
ЕКСА АД членува в:

Новини

Откриха ремонтираната Художествена галерия
Откриха ремонтираната Художествена галерия "Жорж Папазов" в гр. Ямбол по проект на ЕКСА АД
прочети повече
Откриване на нова сграда УНИТЕ по проект на ЕКСА АД
Откриване на нова сграда УНИТЕ по проект на ЕКСА АД
прочети повече
вижте всички новини

ЕКСА Търсене

Търси
 

СИТИ ИНЖЕНЕРИНГ

Жилищен комплекс с офис сграда, кв. Овча купел, София

•  Възложител: Сити Инженеринг

•  Проектиране

•  Проектантски колектив: арх. К. Пеев, арх. Л. Тонева


Местоположение:
Жилищните сгради са разположени в квартал „ Овча Купел” - тих квартал, с много зеленина и прекрасна гледка към Витоша. В същото време районът е с отлични транспортни връзки и добра и бърза комуникация с центъра на София. В старата част на квартала се намира автогара „ Запад”, от която тръгват автобусите към Витоша и спортен комплекс „Славия”.  В близост е разположен и най-големият търговски център в „Овча Купел”. В квартала се намират две детски градини, 66 СОУ, Техникум по Електроника и Автоматика, както и една от най-модерните болници „Доверие”. На границата с „Овча Купел”1 и „Овча Купел”2 е разположен Нов Български Университет. На две спирки с трамвай е и пазар „Красна Поляна”.


Инфраструктура:
Комплекса е в близост до пресечницата на бул.”Овча Купел” и улица „Житница”. Състои се от три многофамилни сгради с изцяло жилищни функции и една сграда, свързани с общ подземен гараж с 62 паркоместа. Предвидени са отделно 21 броя външни паркоместа за посетители и служители на офис-сградата. Предстои сградите да бъдат газифицирани.


Апартаменти:
Апартаментите в проекта наброяват 73 – от 49м² до 170м². Изпълнени с качествени и съвременни материали, осигуряват висок стандарт на удобство и комфорт. Подовете в стаите са третирани с ламиниран паркет, а тези по коридорите и баните – съответно с гранитогрес и теракота. Конструкцията е стомано-бетон. Вътрешните преградни стени са изпълнени от гипсокартон с пълеж от минерална вата. Прозорците са третирани с дограма от PVC, вътрешните врати са от MDF, входните врати са усилени. Асансьорите извеждат до сутеренния етаж. Предвидени са складови помещения към всеки отделен апартамент, както и малки отделни дворчета за партерните апартаменти на всяка сграда.


Офис сграда:
Офис сградата, почти изцяло остъклена е на три нива. На първо ниво има общо помещение с 6 работни места. На второ и трето са предвидени общи помещения с 16 работни места и кабинет, третирани с ламиниран паркет. Стълбищната клетка и фоайетата са изпълнени отново с гранитогрес. Стълбищната клетка и асансьора са отделени от етажа с алуминиева остъклена витрина.


 
 
 


назад
Eksa
Eksa
English version WebDesignBG         © ЕКСА АД - Всички права запазени
Eksa