Eksa
Eksa
  Начало Eksa Новини Eksa Услуги Eksa Обекти Eksa Клиенти Eksa Отзиви Eksa Контакти EN Eksa
Eksa
Eksa
Eksa
Eksa
Eksa

ЕКСА

ЕКСА АД е сертифицирана по:
ЕКСА АД е вписана в Централен Професионален Регистър на строителя на Камара на Строителите в България за изпълнител на следните дейности:
ЕКСА АД членува в:

Новини

Премиера на пиесата „Актрисата“ в Народния театър „Иван Вазов“
Премиера на пиесата „Актрисата“ в Народния театър „Иван Вазов“
прочети повече
Почетна грамота за благотворителна дейност
Почетна грамота за благотворителна дейност
прочети повече
вижте всички новини

ЕКСА Търсене

Търси
 

БАНКА ДСК

Банка ДСК, клон “Гео Милев” - София
Възложител: Банка ДСК Проект и изпълнение (2004 – 2005 г.) Местоположение: жк “Гео Милев”, гр. София Разгъната застроена площ: 180 м2 Проектантски колектив: арх. К. Пеев, арх. Р. Рашков, арх. Ст. Попов

Преустройството обособява две зони: резервен Изчислителен център и Център за ембосиране на банкови карти. В Изчислителния център се разполага машинна зала. В нея има архив за магнитни ленти, изчислителни машини на IBM, работно място и шкаф за инструменти и документация, необходими за обслужване на машините. Подът в цялата машинна зала е двоен, с височина 23 см.

Предвидени са помещения за комуникационна стая с USP, ABP, БТК; стая за почивка, стая за охрана, помещения за контрол преди машинната зала, за пожарогасене, за приемна, за касов възел.

Поради високата технологичност и високите изисквания за чистота, климатизация и сигурност на обекта този проект е сложен и необичаен за досегашната практика на ЕКСА.


ПРЕПОРЪКА ОТ БАНКА ДСК
 
Обекти на този клиент


назад
Eksa
Eksa
English version WebDesignBG         © ЕКСА АД - Всички права запазени
Eksa