Eksa
Eksa
  Начало Eksa Новини Eksa Услуги Eksa Обекти Eksa Клиенти Eksa Отзиви Eksa Контакти EN Eksa
Eksa
Eksa
Eksa
Eksa
Eksa

ЕКСА

ЕКСА АД е сертифицирана по:
ЕКСА АД е вписана в Централен Професионален Регистър на строителя на Камара на Строителите в България за изпълнител на следните дейности:
ЕКСА АД членува в:

Новини

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
прочети повече
Тържествено откриване  на къщата-музей „Хр. Смирненски“ по проект на ЕКСА АД
Тържествено откриване на къщата-музей „Хр. Смирненски“ по проект на ЕКСА АД
прочети повече
вижте всички новини

ЕКСА Търсене

Търси
 

БАНКА ДСК

Банка ДСК, клон “Гео Милев” - София
Възложител: Банка ДСК Проект и изпълнение (2004 – 2005 г.) Местоположение: жк “Гео Милев”, гр. София Разгъната застроена площ: 180 м2 Проектантски колектив: арх. К. Пеев, арх. Р. Рашков, арх. Ст. Попов

Преустройството обособява две зони: резервен Изчислителен център и Център за ембосиране на банкови карти. В Изчислителния център се разполага машинна зала. В нея има архив за магнитни ленти, изчислителни машини на IBM, работно място и шкаф за инструменти и документация, необходими за обслужване на машините. Подът в цялата машинна зала е двоен, с височина 23 см.

Предвидени са помещения за комуникационна стая с USP, ABP, БТК; стая за почивка, стая за охрана, помещения за контрол преди машинната зала, за пожарогасене, за приемна, за касов възел.

Поради високата технологичност и високите изисквания за чистота, климатизация и сигурност на обекта този проект е сложен и необичаен за досегашната практика на ЕКСА.


ПРЕПОРЪКА ОТ БАНКА ДСК
 
Обекти на този клиент


назад
Eksa
Eksa
English version WebDesignBG         © ЕКСА АД - Всички права запазени
Eksa