Eksa
Eksa
  Начало Eksa Новини Eksa Услуги Eksa Обекти Eksa Клиенти Eksa Отзиви Eksa Контакти EN Eksa
Eksa
Eksa
Eksa
Eksa
Eksa

ЕКСА

ЕКСА АД е сертифицирана по:
ЕКСА АД е вписана в Централен Професионален Регистър на строителя на Камара на Строителите в България за изпълнител на следните дейности:
ЕКСА АД членува в:

Новини

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
прочети повече
Тържествено откриване  на къщата-музей „Хр. Смирненски“ по проект на ЕКСА АД
Тържествено откриване на къщата-музей „Хр. Смирненски“ по проект на ЕКСА АД
прочети повече
вижте всички новини

ЕКСА Търсене

Търси
 

По проект на ЕКСА АД отвори врати тристранен българо-турски-гръцки контактен център на граничния контролно-пропускателен пункт

По проект на ЕКСА АД отвори врати тристранен българо-турски-гръцки контактен център на граничния контролно-пропускателен пункт "Капитан Андреево" срещу турския Капъкуле. 

Целта на центъра е да съдейства за затягане на граничния контрол, обмена на информация между българските, турските и гръцките власти, координиране на съвместни действа, за да възпрепятстват трафика на хора към Европа, чиято външна граница е България.

Подготовката отне близо пет години.

В церемонията по откриването заедно с министъра в оставкаРумяна Бъчварова от турска страна участва министърът на вътрешните работи Сюлейман Сойлу.

В изявление пред турски медии Сойлу оцени значението на  тристранния център като важна форма за борбата срещу нелегалната миграция и тероризма в района,където се  събират границите на трите държави.

  •   Няма добавени коментари за тази статия
Прибави коментар


назад
Eksa
Eksa
English version WebDesignBG         © ЕКСА АД - Всички права запазени
Eksa